Építő Élet – Építőipari szakmai havilap

46. 620 Ft (áfás bruttó ár)

Az Építő Élet szakmai havilap építőipari vállalkozásoknak. Az újság segítségével nem marad le a vállalkozásának fontos jogszabályok változásairól, fel tudja vállalkozását készíteni a változó követelményeknek, hogy biztonságban legyen a hatóságoktól. Tájékoztatjuk új és hasznos szakmai ismeretekről, hogy biztonságban legyen a piacon.

Az Építő Élet több mint újság, hiszen ügyfélszolgálatunkon keresztül szakértőinktől választ kaphat szakmájával, vállalkozásával kapcsolatos kérdéseire. Ha bizonytalan, hogyan kell értelmezni a jogszabályokat, nem tudja, miként felelhet meg az előírásoknak, adózási problémája vagy szakmai kérdése van, keressen bennünket!

Leírás

Az Építő Élet szakmai havilap építőipari vállalkozásoknak.
Az újság segítségével nem marad le a vállalkozásának fontos jogszabályok változásairól, fel tudja vállalkozását készíteni a változó követelményeknek, hogy biztonságban legyen a hatóságoktól. Tájékoztatjuk új és hasznos szakmai ismeretekről, hogy biztonságban legyen a piacon.

Ügyfélszolgálatunk megválaszolja az előfizetőink szakmával és a vállalkozással kapcsolatos kérdéseit. Ha bizonytalan, hogyan kell értelmezni a jogszabályokat, nem tudja, miként felelhet meg az előírásoknak, adózási problémája vagy szakmai kérdése van, vásárlás után kereshet bennünket Ön is!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.