Használjuk ki a napot!

Kisokos háztartási méretű napelemes rendszerekhez

Sok kérdés merült fel az olvasóinktól a napelemekkel kapcsolatban, ezért írtunk egy könyvet a témában, hogy segítsük a választást.
Minden napelemes cég a saját termékét reklámozza, így nem tudhatja, mire figyeljen, jól dönt-e, ha egyik vagy másik céget választja kivitelezőnek. Mi viszont az Ön érdekét nézzük és szeretnénk a választását megkönnyíteni.
Sokáig nem is érdemes halogatni a döntést, mert most vannak a legjobb árak és a legjobb támogatások is napelemes rendszerek telepítésére.
Az a gond, hogy aki napelemeket szeretne a házára vagy a vállalkozás irodaépületére, a műhely tetejére, nincs elég információja magáról a napelemről, ki van téve a magukat ajánló gyártóknak és kivitelezőknek.
Mi nem függünk egyik gyártótól, forgalmazótól vagy kivitelezőtől sem, tehát kiadványunkban azokat a tényeket írtuk le, ami alapján dönteni tud majd, hogy milyen rendszert válasszon, és mérlegelni tudja, hogy a kivitelezőktől kapott ajánlatok közül melyiket válassza.

Ebben a könyvben szó van arról, hogy

  • hogyan méretezzük, milyen rendszert érdemes a házra telepíteni,
  • mekkora költségei vannak a napelem beszerelésének,
  • ehhez milyen állami támogatások érhetők el vállalkozóként, vagy az otthoni családi házra,
  • hogyan válasszuk ki a kivitelezőt, kihez forduljunk,
  • és ami a legfontosabb, hogy mi kell ahhoz, hogy tényleg meg tudjunk szabadulni a villanyszámlától. 

Olvasson bele!
Tartalomjegyzék
Lopjuk el a napot!
Tények és tévhitek – Gyakran ismételt kérdések a napelemről
Hogyan lehet Önnek is saját napelemes rendszere?


A kiadvány elolvasása után nem az dönt, hogy melyik napelemes cég keresi meg elsőnek, hanem pontosan tudni fogja, hogy mi alapján válasszon a vállalkozások között. Mielőtt a többmilliós beruházásba belekezd, olvassa el a kiadványunkat, amit most egyszeri bruttó 10.000 forintos áron postai utánvéttel megvásárolhat.

Emellett vállaljuk, hogy a megrendelést követő egy évben a könyvben érintett témakörökben bekövetkező jogszabályi változásokról e-mailben értesítjük.
A megrendelőlap kitöltésekor kérjük, ügyeljen arra, hogy e-mail címét pontosan adja meg, hogy a frissítéseinket biztosan megkapja.

Megrendelés előtt kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat.

(irányítószám, település, utca, házszám)
(06 után körzetszám és telefonszám: 06301234567)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.