Egyedi ajánlat: Építő Élet – Építőipari szakmai havilap ajándék “Napelem kisokos” kiadvánnyal

27 .720 Ft

Egyedi ajánlat! Érvényes: 2021. február 20-ig, vagy a készlet erejéig.

Az Építő Élet szakmai havilap építőipari vállalkozásoknak. Akciós ajánlatunk keretében megrendeléséhez 100 előfizetőnk ajándékba kapja a “Használjuk ki a Napot! – Kisokos háztartási méretű napelemes rendszerekhez” című kiadványunkat.

Ha előfizet lapunkra, nemcsak az újságban leírtakkal támogatjuk, hanem ügyfélszolgálatunkon keresztül Ön is választ kaphat szakmájával, vállalkozásaival kapcsolatos kérdéseire. Ha bizonytalan, hogyan kell értelmezni a jogszabályokat, nem tudja, miként felelhet meg az előírásoknak, adózási problémája vagy szakmai kérdése van, keressen bennünket! És ha most rendel, minden információt megkap, ami segíti Önt, ha telephelye, irodája vagy családi háza tetejére napelemet szereltetne.

Elfogyott

Leírás

Az ajánlat 2021. február 20-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Az Építő Élet szakmai havilap építőipari vállalkozásoknak.
Az újság segítségével nem marad le a vállalkozásának fontos jogszabályok változásairól, fel tudja vállalkozását készíteni a változó követelményeknek, hogy biztonságban legyen a hatóságoktól. Tájékoztatjuk új és hasznos szakmai ismeretekről, hogy biztonságban legyen a piacon.

Ügyfélszolgálatunk megválaszolja az előfizetőink szakmával és a vállalkozással kapcsolatos kérdéseit. Ha bizonytalan, hogyan kell értelmezni a jogszabályokat, nem tudja, miként felelhet meg az előírásoknak, adózási problémája vagy szakmai kérdése van, vásárlás után kereshet bennünket Ön is!

Most egyedi ajánlatunk keretében 100 előfizetőnk ajándékba kapja megrendeléséhez a “Használjuk ki a Napot! – Kisokos háztartási méretű napelemes rendszerekhez” című kiadványunkat.

Érdekelhetnek még…

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.