Karácsonyi ajándékaim 2019.

Kedves Olvasónk!

Üdvözlöm a Karácsonyi Ajándéksorsolás oldalán. Örömmel tölt el, hogy érdeklik személyes ajándékaim.

Most a választása szerint az Öné lehet “A lila bolygó legendája” című könyvem, vagy az alábbi festményeim közül tetszés szerint kiválasztott kép művészi vászonra nyomtatott másolata.


Kérem, nézze meg a választható ajándékokat, majd legkésőbb 2019. december 31. éjfélig regisztráljon az ajándéksorsolásra.
A nyerteseket e-mailben és/vagy telefonon értesítjük. Az ajándékot januárban postai úton juttatjuk el.
Összesen 30 ajándékot sorsolunk ki 2020. január 6-án.

Az ajándéksorsoláson kizárólag újság-előfizetőink vehetnek részt. Szeretnénk elismerni régebbi ügyfeleinket, ezért a jelentkezés után minden előfizetőnk esélyeit annyi-szorosára növeljük, ahány éve az előfizetőnk.

Boldog Karácsonyt és eredményes új évet kívánok magam és a munkatársaim nevében!

Tóth Tamás

Kedves Olvasó!
A karácsonyi ajándéksorsolásra a jelentkezés határideje lejárt. A sorsolásról a szerencsés nyerteseket 2020. január 13-án, hétfőn e-mailben értesítjük ki, a nyereményeket postán küldjük el.
Boldog új évet kívánnak mindenkinek az Új Média Kft. munkatársaiVálasztható ajándékok

Regényem: Ha szeretné elolvasni, erre most minden olvasónknak lehetőséget adok. Kattintson a letöltés linkre a regény pdf változatának letöltéséhez. Amennyiben ez a választott ajándéka, és Önnek kedvez a szerencse, úgy egy könyvet küldünk el Önnek.

Tóth Tamás: A lila bolygó legendája

Földi telepesek a foglyai egy szélsőségesen kegyetlen éghajlatú bolygónak, ahol minden leleményességük dacára fogyatkozik a létszámuk. Lassan már senki nem hisz abban, hogy képesek elszabadulni a bolygóról, csak egy kislány, aki egy bátor tette nyomán furcsa képességekre tesz szert.
Feltámad a remény. Ezzel együtt azonban számos furcsaság is történik, amik kezdetben semmivel nem magyarázhatók…
Letöltés

Képeim: Ha valamelyik képemet választja, és Önnek kedvez a szerencse, akkor a választott festmény művészi minőségű vászonnyomatát küldjük el Önnek.

Tóth Tamás: Ablak
Tóth Tamás: Csend
Tóth Tamás: Csillaghullás
Tóth Tamás: Egyedül

Tóth Tamás: Életfa
Tóth Tamás: Gömbfa
Tóth Tamás: Torony a parton

Kedves Olvasó!
A karácsonyi ajándéksorsolásra a jelentkezés határideje lejárt. A sorsolásról a szerencsés nyerteseket 2020. január 13-án, hétfőn e-mailben értesítjük ki, a nyereményeket postán küldjük el.
Boldog új évet kívánnak mindenkinek az Új Média Kft. munkatársai

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.