Kedvezményes ajánlat – 2020.06.30-ig

Nálunk ilyen még nem volt: Két kiadvány együtt feláron!

Mi is szeretnénk csatlakozni azokhoz a cégekhez, akik a válságra való tekintettel alacsonyabb áron is engedik hozzájutni az embereket legfontosabb termékeikhez.

Hisszük azt, hogy kiadványaink jelentősen hozzájárulhatnak olvasóink sikereihez, nem ritkán konkrét anyagi hasznot hozva számukra. Ez érvényes a napelemről szóló kiadványunkra is, hiszen segítségével mindenki szinte lenullázhatja áramszámláját.

OLVASSON BELE!

A fuvaros munkavédelemről írt könyvünk is olyan fontos információkat tartalmaz, amelyekkel megelőzheti a váratlan költségeket, növelheti vállalata sikerességét. 

OLVASSON BELE!

A jelenlegi helyzetben minden segítségre szükség van, ezért 2020. június 30-ig ezt a 2 kiadványból álló csomagot féláron, mindössze 11.000 Ft-ért biztosítjuk Önnek. 

Ha szeretne élni az ajánlatunkkal:

 • kattintson az alábbi linkre,
 • töltse ki a megrendelőt (max. 2 perc),
 • e-mailben Ön is megkapja a megrendelés egy példányát,
 • a csomag árát kézbesítéskor fizeti.

Sok sikert kívánunk a munkájához, amelyben kiadványaink megbízható segítőtársai lesznek.

Tovább a megrendelésre


Első könyv

Használjuk ki a Napot!

Kisokos háztartási méretű napelemes rendszerekhez
Használjuk ki a napot! - Kisokos háztartási méretű napelemes rendszerekhez könyv címlapja

Sok kérdés merült fel az olvasóinktól a napelemekkel kapcsolatban, ezért írtunk egy könyvet a témában, hogy segítsük a választást. Minden napelemes cég a saját termékét reklámozza, így nem tudhatja, mire figyeljen, jól dönt-e, ha egyik vagy másik céget választja kivitelezőnek. Mi viszont az Ön érdekét nézzük és szeretnénk a választását megkönnyíteni. Sokáig nem is érdemes halogatni a döntést, mert most vannak a legjobb árak és a legjobb támogatások is napelemes rendszerek telepítésére. Az a gond, hogy aki napelemeket szeretne a házára vagy a vállalkozás irodaépületére, a műhely tetejére, nincs elég információja magáról a napelemről, ki van téve a magukat ajánló gyártóknak és kivitelezőknek. Mi nem függünk egyik gyártótól, forgalmazótól vagy kivitelezőtől sem, tehát kiadványunkban azokat a tényeket írtuk le, ami alapján dönteni tud majd, hogy milyen rendszert válasszon, és mérlegelni tudja, hogy a kivitelezőktől kapott ajánlatok közül melyiket válassza.

Ebben a könyvben szó van arról, hogy

 • hogyan méretezzük, milyen rendszert érdemes a házra telepíteni,
 • mekkora költségei vannak a napelem beszerelésének,
 • ehhez milyen állami támogatások érhetők el vállalkozóként, vagy az otthoni családi házra,
 • hogyan válasszuk ki a kivitelezőt, kihez forduljunk,
 • és ami a legfontosabb, hogy mi kell ahhoz, hogy tényleg meg tudjunk szabadulni a villanyszámlától.

Olvasson bele!

Tartalomjegyzék

Monokristályos és polikristályos napelemek

Tények és tévhitek – Gyakran ismételt kérdések a napelemről

Ki szerelheti fel a napelemes rendszert?

Fizetnek-e nekünk, ha több áramot termelünk?

A kiadvány elolvasása után nem az dönt, hogy melyik napelemes cég keresi meg elsőnek, hanem pontosan tudni fogja, hogy mi alapján válasszon a vállalkozások között. Mielőtt a többmilliós beruházásba belekezd, olvassa el a kiadványunkat, amit most a fuvaros munkavédelemről írt kiadványunkkal együtt féláron megvásárolhat.

Tovább a megrendelésre

Vissza az ajánlathoz


2. könyv

A munkavédelem alapjai fuvarozó vállalkozóknak

A munkavédelem alapjai fuvarozó vállalkozóknak kiadvány

Ha a járművezetőre leselkedő különböző veszélyeket sorba állítjuk, a legtöbb embernek biztosan a közlekedési balesetek jutnak elsőként eszébe. Pedig a gépkocsivezetőknek sem a közlekedési balesetek jelentik a legnagyobb veszélyforrást. Csak ezek a nagyközönség számára is jobban szem előtt vannak. Egy gépkocsivezetőt sokkal gyakrabban ér valamilyen sérülés, baleset rakodás vagy karbantartás közben, mint amennyi közlekedési baleset az utakon történik.

Fuvarozókkal kapcsolatban a munkavédelmi kérdések legtöbbször a következő területeket érintik:

 • rakodás,
 • rakományrögzítés,
 • a közlekedési szabályok betartása, balesetmegelőzés,
 • balesetmegelőzés javításoknál, karbantartás során.

Valójában egy fuvarozó vállalkozásnak is ennél sokkal részletesebben kell munkavédelmi kérdésekkel találkoznia. A fuvarozók számára előírt követelmények semmiben nem különböznek a más vállalkozások számára előírtaktól. 

Ugyanazokkal a munkavédelmi és munka-egészségügyi kérdésekkel kell foglalkozniuk, úgy mint

 • kockázatértékelés,
 • munkavédelmi oktatás,
 • orvosi alkalmassági vizsgálatok,
 • egyéni védőeszközök használata,
 • munkahelyeken felmerülő kockázatok csökkentése,
 • munkabalesetek kezelése,
 • munkavédelmi képviselő megválasztása,
 • ellenőrzések stb. 

Ugyanakkor a fuvarozók számára készülő tankönyvek és információs kiadványok ezekkel a területekkel egyáltalán nem foglalkoznak, nem foglalják össze a szükséges tudnivalókat. Márpedig hiába kap felkészítést a fuvarozó vállalkozó a rakományrögzítés legfontosabb szabályaiból, ha közben jelentős bírságot szabnak ki rá, mert nem kötött jogszabályokban előírt szerződést munkavédelmi szakemberrel. 

Ennek a kiadványnak nem az a célja, hogy a rakományrögzítés vagy a KRESZ szabályait ismételje meg a fuvarozók számára. Azokat a munkavédelmi feladatokat és szabályokat foglaljuk össze, amelyeket minden vállalkozásnak el kell végeznie, s amelyeknek a betartását a fuvarozókon is ellenőrizni fogják. 

Amit jó ismerni, mert életek múlnak rajta 

Ez a kiadvány a vállalkozókat kívánja abban segíteni, hogy saját maguk is el tudjanak igazodni a legfontosabb munkavédelmi kérdésekben. A célunk az, hogy vállalkozóként Ön tisztában legyen azzal, hogy mi a feladata ezen a téren, milyen dolgoknak a megoldásáról kell gondoskodnia. Ezeknek az ismereteknek a birtokában már könnyebben tud tanácsadót is választani, és belelát a kiszervezett feladatok végrehajtásába is.

Olvasson bele!

Tartalomjegyzék

A munkáltató ellenőrzési kötelezettsége

Miért bírságol a munkavédelmi hatóság?

Hogyan számoljam ki, hogy hány spanifert használjak?

Bár a munkavédelem sokszor csak száraz és felesleges előírások gyűjteményének tűnik, soha ne feledjük el, hogy ezek az intézkedések egyetlen célt szolgálnak: a munkát végző emberek életének, épségének és egészségének a megóvását. Tartsuk ezt szem előtt, és ismerkedjünk meg a legfontosabb munkavédelmi szabályokkal.


 

Ha szeretne élni az ajánlatunkkal:

 • töltse ki az alábbi megrendelőt (max. 2 perc),
 • e-mailben Ön is megkapja a megrendelés egy példányát,
 • a csomag árát kézbesítéskor fizeti.

Sok sikert kívánunk a munkájához, amelyben kiadványaink megbízható segítőtársai lesznek.

Megrendelőlap

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.